Verandaspecialist

Ben jij op zoek naar dé verandaspecialist in België? Dan moet je bij Veranda’s Demasure in Tiegem zijn. Wij hebben een ervaren team van gedreven vakmensen dat steeds klaarstaat om voor jou je droomproject te realiseren. We streven ernaar om steeds een persoonlijke aanpak toe te passen en gaan dan ook met jou op zoek naar welke ruimtelijke oplossing er bij jou en je woning past. Als verandaspecialist zijn we al meer dan 40 jaar dé expert in bijgebouwen. Wij zijn dus zeker de geschikte kandidaat voor jouw project!

 

Wilt u graag meer informatie over onze veranda's?

dé verandaspecialist

Wat maakt van ons dé verandaspecialist?

We hechten veel belang aan duurzaamheid. Daarom werkt onze productie volledig op groene stroom. Om ons als verandaspecialist te onderscheiden van anderen op de markt, investeren we bovendien in onderzoek en ontwikkeling, en creëerden we onze eigen unieke aluminiumprofielen. Al vele jaren zetten wij ons in om voor jou de beste ruimtelijke oplossingen te creëren. Zo kan je bij ons onder andere:

Veranda’s laten plaatsen
- Een poolhouse kopen
- Een pergola kopen
- Een home extension laten bouwen

 

veranda demasure
Demasure specialist

SPECIALIST

40 jaar streven we naar perfectie, topkwaliteit en uitstekende dienstverlening

Demasure kwaliteit

KWALITEIT

Volledige productie binnenshuis om zo de beste kwaliteit te garanderen

Demasure huis

OP MAAT VAN DE STIJL VAN UW WONING

We maken er een erezaak van om met u mee te denken en creatieve ontwerpen voor te stellen die passen in de bestaande architectuur van uw woning.

Demasure exclusief

EXCLUSIVITEIT

Wij dragen exclusieve en persoonlijke verandaconcepten en -realisaties hoog in het vaandel. 

Reken op ons voor het plaatsen van een bijgebouw

Zoek jij een verandaspecialist voor het plaatsen van een bijgebouw, zoals een veranda, poolhouse, of een uitbreiding van je leefruimte met een leefveranda? Het kan allemaal bij ons! We gaan graag voor jou aan de slag. Neem contact met ons op om samen te zitten, of bezoek onze showroom. Wij staan zes dagen per week voor jou klaar, ook buiten de openingsuren via afspraak. Hopelijk zien we je snel!