Home extensions laten bouwen

Wie home extensions wilt laten bouwen, zit goed bij Demasure bij Tiegem. Wij hebben al meer dan 40 jaar ervaring in het ontwerpen, produceren en installeren van bijgebouwen op maat. Wij zijn dus meer dan geschikt als jij home extensions wilt laten bouwen door echte vakmensen. Naar wat voor woonuitbreiding jij ook op zoek bent, we kunnen dit project gegarandeerd voor jou realiseren.

 

Wilt u graag meer informatie over onze home extensions?

dé verandaspecialist

Waarom zou je home extensions door ons laten bouwen?

Het kan zijn dat jouw woning al wat ouder is of dat je gewoon een extraatje mist. Als je ervoor kiest om home extensions te laten bouwen door een verandaspecialist, kan jij een pak meer ruimte creëren. Een van de uitbreidingen waar jij voor kan kiezen, is een leefveranda met het comfort van een woonkamer. Dit is een volwaardige huisuitbreiding en bovendien een grote meerwaarde voor jouw woning. De leefveranda’s die wij installeren, zijn oases van licht dankzij de vele raampartijen. Bovendien integreren we deze volledig in de stijl van jouw woning. De home extensions die je door ons kan laten bouwen, zijn steeds goed geïsoleerd. Op die manier zorgen we ervoor dat jij het hele jaar door in je leefveranda kan vertoeven. Je kan er ook voor kiezen om een modern bijgebouw te laten zetten, en hier een gezellige ruimte van maken.

Home extensions
Demasure specialist

SPECIALIST

40 jaar streven we naar perfectie, topkwaliteit en uitstekende dienstverlening

Demasure kwaliteit

KWALITEIT

Volledige productie binnenshuis om zo de beste kwaliteit te garanderen

Demasure huis

OP MAAT VAN DE STIJL VAN UW WONING

We maken er een erezaak van om met u mee te denken en creatieve ontwerpen voor te stellen die passen in de bestaande architectuur van uw woning.

Demasure exclusief

EXCLUSIVITEIT

Wij dragen exclusieve en persoonlijke verandaconcepten en -realisaties hoog in het vaandel. 

Kies voor duurzaamheid

We produceren deze woonuitbreidingen volledig in-house om jou steeds van de beste kwaliteit te voorzien. Ook hechten wij veel belang aan duurzaam produceren. Daarom vermijden wij onnodig transport en gebeurt onze productie volledig op groene stroom. Blader eens door ons aanbod om een beter beeld te krijgen van de home extensions die je door ons kan laten bouwen. Neem snel contact met ons op via het nummer +32 (0)56 68 96 58 als je nog vragen hebt.