BEDRIJVEN

TOELEVERING

Lakwerk

Gebroeders Demasure is gespecialiseerd in het poederlakken van aluminium profielen. We kunnen stukken lakken met afmetingen tot 7900mm lang, 2000mm hoog en 500mm breed. Maximaal gewicht per balk is 300kg.

We beschikken over een horizontale lakkerij voor kleine tot grote series. De profielen worden eerst zorgvuldig voorbehandeld in ons eigen gefabriceerd sproeiproces. De profielen gaan achtereenvolgens door 10 verschillende sproeibaden die zorgen voor het ontvetten, beitsen, spoelen, demi-spoelen en chroomvrij passiveren. Dit systeem biedt vele voordelen t.o.v. een dompelsysteem. De vetten en vuiligheid die drijven op de verschillende baden komen niet terug in contact met de propere profielen.  De profielen gaan vervolgens door de droogoven en daarna kan het lakpoeder aangebracht worden. De moeilijk bereikbare plekken kunnen op voorhand gepoederd worden met een handpistool. De rest wordt gepoederd in de volautomatische poederlakcabine. Nadat de poeder is aangebracht, laten we die uitharden in een moffeloven op 190°C. Na de polymerisatie krijgen we een laagdikte van 80 tot 120 micron.

De voornaamste voordelen van poederlak zijn:
- vrijwel alle kleuren zijn mogelijk (ook structuurlak of verschillende glansgraden)
- het is een milieuvriendelijk proces aangezien we geen solventen nodig hebben
- beste behandeling voor buitengebruik (goed bestand tegen UV-stralen)

TOELEVERING

Zaag & freeswerk

Gebroeders  Demasure is  ook gespecialiseerd in de nabewerking van aluminium en composiet profielen. We hebben verschillende zaagmachines waaronder een volautomatische dubbelverstekzaag. Hiermee kunnen profielen binnen nauwste toleranties verzaagd worden. We beschikken ook over meerdere freesmachines waaronder enkele 5-assige bewerkingscentra. In combinatie met ons 3D CADCAM systeem is vrijwel alles mogelijk. Het bewerken van gebogen profielen behoort ook tot de mogelijkheden. De profielen kunnen aan 6 zijden tegelijk bewerkt worden in slechts 1 opspanning. We kunnen profielen verwerken met lengtes tot 15000mm, een breedte van 600mm en een hoogte tot 250mm.

SAMENWERKEN MET VERANDA'S DEMASURE?

One file only.
5 MB limit.
Allowed types: pdf pdfx doc docx ppt pptx mov mp3 rar zip jpg png jpeg mp4.
Ik ga akkoord met het privacybeleid.