Veranda laten plaatsen

Wil jij een veranda laten plaatsen in België? Dan kunnen wij jou bij Veranda’s Demasure in Tiegem zeker verder helpen. Je kan altijd een kijkje komen nemen in onze showroom als jij een veranda wilt kopen en laten plaatsen door vakmensen. We hebben ondertussen meer dan 40 jaar ervaring in het produceren en plaatsen van bijgebouwen, dus wij kunnen jou steeds de beste service en de hoogste kwaliteit garanderen.

Wilt u graag meer informatie over onze veranda's?

dé verandaspecialist

Een veranda kan je bij ons laten plaatsen door echte vakmensen

Als jij een veranda wilt kopen en laten plaatsen door een echte verandaspecialist, beginnen we telkens met een verkennend gesprek. Op die manier krijgen wij een beter beeld van de situatie en jouw wensen, en kunnen wij aan de slag met het opstellen van een ontwerp. Voor het laten plaatsen van een veranda heb je een bouwvergunning nodig, dus deze aanvraag moet jij indienen als je een veranda wilt kopen. Nadien gaan we voor jou aan de slag en stellen we een plan op dat past bij jouw wensen en woning, zodat jij een veranda op maat krijgt. De productie gebeurt volledig in-house, met onze eigen materialen en profielsystemen, zodat jij verzekerd bent van topkwaliteit. Het laten plaatsen van je veranda gebeurt door onze ervaren vakmannen. Ook zal er een projectleider aanwezig zijn, die ervoor zorgt dat alles perfect wordt afgewerkt. Als je een veranda komt kopen bij ons, zorgt ons gepassioneerd team steeds voor een totaalafwerking van het project.

Veranda laten plaatsen
Demasure specialist

SPECIALIST

40 jaar streven we naar perfectie, topkwaliteit en uitstekende dienstverlening

Demasure kwaliteit

KWALITEIT

Volledige productie binnenshuis om zo de beste kwaliteit te garanderen

Demasure huis

OP MAAT VAN DE STIJL VAN UW WONING

We maken er een erezaak van om met u mee te denken en creatieve ontwerpen voor te stellen die passen in de bestaande architectuur van uw woning.

Demasure exclusief

EXCLUSIVITEIT

Wij dragen exclusieve en persoonlijke verandaconcepten en -realisaties hoog in het vaandel. 

Schakel onze hulp in

Na het kopen en laten plaatsen van je veranda, blijven wij steeds beschikbaar voor jou. Je kan steeds bij ons terecht als je vragen hebt, of extra accessoires wilt bij bestellen. Is er een defect na het kopen van je veranda? Geen enkel probleem, want zelfs veranda’s van 30 jaar of ouder kunnen wij nog voor jou herstellen. Reken dus op ons als jij een veranda wilt kopen of een pergola laten plaatsen door experts. Neem contact met ons op om een afspraak te maken of als je nog vragen hebt.