Een poolhouse kopen

Een poolhouse kopen en laten plaatsen doe je bij Demasure in Tiegem. Wij zijn dé specialist in het produceren en plaatsen van bijgebouwen voor jouw woning. Al meer dan 40 jaar hebben we ervaring in dit vakgebied en onze ervaren medewerkers staan steeds voor jou klaar om je projecten te realiseren.

 

Wilt u graag meer informatie over onze poolhouse?

dé verandaspecialist

De voordelen van een poolhouse kopen

Het kopen en laten plaatsen van een poolhouse door een verandaspecialist heeft heel wat voordelen. Enerzijds is het natuurlijk enorm functioneel om een plek te hebben die kan dienen als technische ruimte voor je zwembad. Maar het laten plaatsen van een poolhouse kan nog meer functionele voordelen hebben. Je kan er namelijk ook een persoonlijke thuisspa in laten installeren, een douchekamer maken of zelfs een gastenverblijf! Extra voordelen van het kopen van het poolhouse, is dat je niet langer met natte voeten in huis zit en dat jij alle spullen die bij het zwembad horen in een afgesloten ruimte kunt verbergen. Ook kunnen we voor jou een overdekt buitengedeelte voorzien zoals een pergola, waar je een eettafel kan zetten of een lounge plaatsen om heerlijk tot rust te komen tussen het zwemmen door.

Poolhouse kopen
Demasure specialist

SPECIALIST

40 jaar streven we naar perfectie, topkwaliteit en uitstekende dienstverlening

Demasure kwaliteit

KWALITEIT

Volledige productie binnenshuis om zo de beste kwaliteit te garanderen

Demasure huis

OP MAAT VAN DE STIJL VAN UW WONING

We maken er een erezaak van om met u mee te denken en creatieve ontwerpen voor te stellen die passen in de bestaande architectuur van uw woning.

Demasure exclusief

EXCLUSIVITEIT

Wij dragen exclusieve en persoonlijke verandaconcepten en -realisaties hoog in het vaandel. 

Reken op onze experten

Door het kopen en laten plaatsen van een poolhouse, creëer jij een extra plek om te genieten van je tuin. De mogelijkheden zijn bovendien eindeloos. Zo kunnen we voor jou een zwembadoverkapping plaatsen, maar ook een bijhorend terras en nog veel meer. Een poolhouse kopen en laten plaatsen door onze vakmensen, geeft jou de garantie dat je een poolhouse volledig op maat van jouw zwembad en wensen krijgt. Neem snel contact met ons op om een afspraak vast te leggen!