pergola's

PERGOLA'S

Geniet optimaal van je tuin onder onze pergola’s

Onze pergola’s of terrasoverkappingen zijn een opwaardering voor je terras. Ze beschermen je tegen regen, wind en zon. Ideaal dus om tijdens zomeravonden optimaal van je terras te genieten. Jij zit droog en uit de zon, en je meubels worden niet nat wanneer plots een regenwolk passeert. Bovendien blijft het tijdens warme dagen binnen lekker koel dankzij de bescherming van de pergola.

PERGOLA

De ideale overkapping van je terras

Combineer een overkapping van je terras met een veranda. Ongeacht de weersomstandigheden geniet je van het uitzicht op je tuin, winter en zomer.

Je kiest tussen een aangebouwde of losstaande terrasoverkapping. Met een vast dak, een doek of lamellen. Bij deze laatste twee opties kan je de overkapping van je terras dus wegschuiven wanneer je toch van het zonnetje wil genieten.

Een pergola plaatsen is mogelijk in allerlei stijlen. We ontwerpen graag een passend model en denken mee over de uitvoering, plaatsing en afwerking. Laat je inspireren door enkele van onze realisaties of kom langs in onze showroom.

Demasure
Demasure specialist icoon

SPECIALIST

40 jaar streven we naar perfectie, topkwaliteit en uitstekende dienstverlening

Demasure kwaliteit icoon

KWALITEIT

Volledige productie binnenshuis om zo de beste kwaliteit te garanderen

Demasure huis icoon

OP MAAT VAN DE STIJL VAN UW WONING

We maken er een erezaak van om met u mee te denken en creatieve ontwerpen voor te stellen die passen in de bestaande architectuur van uw woning.

Demasure exclusief icoon

EXCLUSIVITEIT

Wij dragen exclusieve en persoonlijke verandaconcepten en -realisaties hoog in het vaandel.