Een bijgebouw laten zetten

Wil jij een bijgebouw laten zetten in je tuin? Reken dan op Demasure uit Tiegem om dit voor jou in goede banen te leiden. Wij hebben al meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van bijgebouwen ontwerpen, produceren en plaatsen. Of het nu gaat om vrijstaande gebouwen zoals bijvoorbeeld een poolhouse, of een veranda die we vastmaken aan jouw woning, het kan allemaal!

 

Wilt u graag meer informatie over onze bijgebouwen?

dé verandaspecialist

Kies het bijgebouw dat jij wil laten zetten

Een bijgebouw laten zetten is een handige en vrij eenvoudige oplossing als jij nood hebt aan meer ruimte. In een poolhouse kan jij bijvoorbeeld al het technische materiaal van je zwembad kwijt, en hier kunnen we ook een lounge aan toevoegen om heerlijk te genieten tussen het zwemmen door. Ook kan jij een veranda op maat laten zetten als bijgebouw om je leefruimte vergroten. Hierbij kan je kiezen voor een volledig afgesloten veranda, gemaakt uit aluminium met een degelijke isolatie, of een pergola waarbij de ruimte in verbinding staat met je tuin.

Bijgebouw laten zetten
Demasure specialist

SPECIALIST

40 jaar streven we naar perfectie, topkwaliteit en uitstekende dienstverlening

Demasure kwaliteit

KWALITEIT

Volledige productie binnenshuis om zo de beste kwaliteit te garanderen

Demasure huis

OP MAAT VAN DE STIJL VAN UW WONING

We maken er een erezaak van om met u mee te denken en creatieve ontwerpen voor te stellen die passen in de bestaande architectuur van uw woning.

Demasure exclusief

EXCLUSIVITEIT

Wij dragen exclusieve en persoonlijke verandaconcepten en -realisaties hoog in het vaandel. 

Kies voor vakmanschap en de beste service

Het grootste voordeel aan een bijgebouw laten zetten, is natuurlijk dat je extra ruimte creëert die je kan invullen hoe jij dat zelf wil. Maak een afspraak zodat wij het ontwerp, de productie en installatie kunnen regelen. Ook nadien kan je op ons blijven rekenen, moest er een probleem zijn. Wij als verandaspecialist herstellen veranda’s en andere bijgebouwen tot wel 30 jaar oud! Neem snel contact met ons op via het nummer +32 (0)56 68 96 58 als je nog vragen hebt.