home extensions

HOME EXTENSION

Licht en rust in onze home extensions

Een veranda met het comfort van een woonkamer. Dat is een home extension of leefveranda. Het is een volwaardige huisuitbreiding en meerwaarde voor je woning. Je ontvangt er bezoek of ontspant door er een tv-ruimte, wellness of hobbykamer van te maken. Of waarom geen speelruimte voor de kinderen?

LEEFVERANDA

Een veranda met het comfort van een woonkamer

Dat is een home extension of leefveranda. Het is een volwaardige huisuitbreiding en meerwaarde voor je woning. Je ontvangt er bezoek of ontspant door er een tv-ruimte, wellness of hobbykamer van te maken. Of waarom geen speelruimte voor de kinderen?

Een leefveranda is een oase van licht en rust, geïntegreerd in je woning. Het is een aanbouw die verschilt van een veranda door een plat, goed geïsoleerd dak, al dan niet met een lichtstraat. Zo vertoef je het hele jaar door in je home extension, vier seizoenen lang.

Bovendien zijn alle leefveranda’s volledig in eigen beheer gemaakt. Dat is een garantie voor topkwaliteit en service. Blader op de website al eens tussen de realisaties of kom langs in onze showroom.

Minimal profielen Leefruimte door Demasure in Flobecq, Wallonië
Demasure specialist

SPECIALIST

40 jaar streven we naar perfectie, topkwaliteit en uitstekende dienstverlening

Demasure kwaliteit

KWALITEIT

Volledige productie binnenshuis om zo de beste kwaliteit te garanderen

Demasure huis

OP MAAT VAN DE STIJL VAN UW WONING

We maken er een erezaak van om met u mee te denken en creatieve ontwerpen voor te stellen die passen in de bestaande architectuur van uw woning.

Demasure exclusief

EXCLUSIVITEIT

Wij dragen exclusieve en persoonlijke verandaconcepten en -realisaties hoog in het vaandel.