Pergola kopen

Een pergola kopen en laten plaatsen geeft een nieuwe waarde aan je terras. Dankzij deze overkapping kan jij nu ook buiten zitten als het regent of als er veel wind is. Zeg nu zelf, het is toch zonde om enkel van je terras te kunnen genieten als de zon schijnt? Zelfs voor de zon kan het trouwens helpen om een pergola te laten plaatsen, want je kan er ook schaduw mee creëren wanneer de zon te warm wordt. Er zijn dus heel wat voordelen verbonden aan het kopen van een pergola!

 

Wilt u graag meer informatie over onze Pergola's?

dé verandaspecialist

Een pergola kopen is de ideale overkapping voor je terras

Heb je meer nodig dan enkel een terrasoverkapping, maar ben je geen fan van het afgesloten gevoel van een veranda? Kies dan voor iets ertussenin met een pergola. Je hebt de keuze tussen een losstaande overkapping, of een die aangebouwd wordt aan je woning. Ongeacht wat je kiest, is het kopen en laten plaatsen van een pergola de ideale manier om het hele jaar door van je terras en het uitzicht over je tuin te genieten. Laat je pergola volledig op maat maken zodat hij perfect bij jouw woning en tuin past.

Demasure specialist

SPECIALIST

40 jaar streven we naar perfectie, topkwaliteit en uitstekende dienstverlening

Demasure kwaliteit

KWALITEIT

Volledige productie binnenshuis om zo de beste kwaliteit te garanderen

Demasure huis

OP MAAT VAN DE STIJL VAN UW WONING

We maken er een erezaak van om met u mee te denken en creatieve ontwerpen voor te stellen die passen in de bestaande architectuur van uw woning.

Demasure exclusief

EXCLUSIVITEIT

Wij dragen exclusieve en persoonlijke verandaconcepten en -realisaties hoog in het vaandel. 

Kies de stijl die bij jouw woning past

Een pergola kan je laten plaatsen in heel wat verschillende stijlen. We gaan als verandaspecialist steeds op zoek naar een ontwerp dat het best bij jouw woning aansluit. Zo kan je de uitvoering, het plaatsen en de nodige afwerking met een gerust hart aan ons overlaten. Neem alvast eens een kijkje tussen onze realisaties of kom langs in onze showroom om ideeën op te doen voor je overgaat tot het kopen van jouw pergola. Neem contact met ons op als je een afspraak wilt maken of vragen hebt.