Je veranda van A tot Z

stap

Verkennende gesprek

Je wil een veranda bouwen, een terrasoverkapping of poolhouse plaatsen. Dankzij ons handig stappenplan weet je perfect waar je aan toe bent. Alles begint met een verkennend gesprek. Je komt langs in onze toonzaal of maakt telefonisch een afspraak. Onze vertegenwoordiger bekijkt je woning en bespreekt de mogelijkheden voor een veranda uitbouw.

Demasure verkennend gesprek icoon

stap

ONTWERP

Op basis van jouw noden en wensen, maken we een 3D-ontwerp van je veranda en stellen we een offerte op. Je komt langs in onze showroom om het ontwerp en de offerte tot in de puntjes te bespreken. Nog niet 100% tevreden? We passen aan tot je volledig akkoord gaat.

Demasure ontwerp icoon

stap

Bouwaanvraag

Wanneer je je woning uitbreidt, heb je een vergunning nodig. Met andere woorden: je dient een bouwaanvraag in. De regels verschillen per gemeente. Als verandaspecialist zorgen we ervoor dat je over de nodige documenten beschikt. Meer informatie: www.ruimtelijkeordening.be.

Demasure bouwaanvraag icoon

stap

PLAN

Bouwaanvraag in orde? Dan werken we een plan uit voor de grond- en metselwerken. Een veranda bouwen vraagt om het leggen van een fundering, vloerplaat en dorpels. Je bezorgt deze plannen aan je aannemer. Wil je jezelf tijd en moeite besparen? Wij coördineren de werken voor jou. Lekker gemakkelijk en een heleboel minder kopzorgen gegarandeerd.

Demasure plan icoon

stap

Opmeting en laatste bezoek

Na de grond- en metselwerken komt een ingenieur van Veranda’s Demasure langs om alles definitief en in detail op te meten. Dit is de basis voor de productie van jouw veranda. De ingenieur tekent je veranda vervolgens ook uit in 3D. Om dat plan en de details te overlopen nodigen we je nog eens uit in onze showroom.

Demasure opmeting icoon

stap

PRODUCTIE

Als verandaspecialist bouwen we je veranda volledig in-house, met ons eigen ontworpen profielsysteem. De profielen worden gelakt, gezaagd en verwerkt tot de veranda van jouw dromen. Zo ben je zeker van topkwaliteit. De productie duurt 8 tot 12 weken, afhankelijk van het ontwerp.

Demasure product icoon

stap

Plaatsing en afwerking

Onze ervaren vakmannen komen je veranda plaatsen. Een projectleider, die je dossier tot in de kleinste details bestudeerde, begeleidt hen. Alles wordt perfect afgewerkt met bijhorende verlichting, zonwering, gyprocwerken... We zorgen voor de totaalafwerking van het project.

Demasure productie icoon

stap

Na de plaatsing

Ook na de plaatsing blijven wij bereikbaar. Zo kan je bij onze dienst na verkoop terecht voor al je vragen of het bijbestellen van extra accessoires (gordijnrails, screens, verwarming, luidsprekers, …). Een defect? Geen probleem, zelfs veranda’s van 30 jaar of ouder herstellen we. De hele productie gebeurt in eigen beheer. Zo garanderen we topkwaliteit en een uitstekende dienstverlening. Ze noemen ons niet voor niets de verandaspecialist.

Demasure plaatsing icoon

SAMENWERKEN MET VERANDA'S DEMASURE?

 

Showroom

Bezoek onze showroom

Elke werkdag: 9u00-12u00 & 13u30-18u00

Zaterdag: 9u00-12u00 & 13u00-17u00  

Buiten de openingsuren kunt u steeds langskomen op afspraak.

Minimalistische profielen woonuitbreiding in Flobecq, Wallonië Un espace de vie avec des profils minimal dans une véranda par Véranda Demasure. Landelijke leefruimte in Bellegem, Kortrijk Uitbreiding in Harelbeke Leefruimte in Zottegem