over ons

OVER ONS

Unieke projecten, gepassioneerde vakmensen

Ons team van ervaren en gedreven medewerkers staat klaar om jouw droomproject te realiseren. We bieden een persoonlijke begeleiding en gaan samen op zoek naar creatieve oplossingen voor ieders budget en stijl. Door onze goede dienstverlening en communicatie ben je steeds op de hoogte van de stand van zaken van je veranda.

OVER ONS

Eigen productie

Omdat elk onderdeel van de productie in eigen huis gebeurt hebben we hier volledige controle over. Zo garanderen we kwaliteit en afwerking op topniveau.

Eenmaal de veranda in 3D is uitgetekend, worden de profielen gelakt in onze volautomatische lakkerij. Ze worden gereinigd, voorzien van conversielagen en vervolgens gelakt met poeder voor een sterk en egaal oppervlak. 

Vervolgens worden de profielen bewerkt op onze zaag- en freesmachines waarbij we de meest complexe 3D bewerkingen volautomatisch kunnen uitvoeren. 

Tot slot wordt uw veranda in onze werkplaats met grote zorg gemonteerd en gecontroleerd  om deze vervolgens te kunnen installeren op de werf.

OVER ONS

Aluminium profielen van eigen makelij

Door onze jarenlange ervaring hebben we heel wat kennis opgedaan. We investeren in onderzoek en ontwikkeling. Samen met Universiteit Gent en IWT ontwikkelden we ons eigen gepatenteerd aluminium profielsysteem. Dat garandeert de hoge kwaliteit van Veranda’s Demasure.
 

Voordeel van onze profielen:
 

- Hogere isolatiewaarde (UWwaarde: 0,8W/m²K)
- Esthetisch: slank en strak
- Complexe constructies mogelijk
- Onderzijde met composiet: sterk, winddicht en naadloze aansluiting op de woning

OVER ONS

Duurzaam ondernemen

Wij als Demasure laten onze productie volledig op groene stroom werken. Daarnaast doen wij ook aan 0-lozing, wat betekent dat wij dus geen schadelijke stoffen lozen. Doordat alles binnenshuis geproduceerd wordt, worden onnodige transporten vanuit verschillende ondernemingen vermeden.