veranda's

VERANDA's

Kom tot rust in onze veranda’s

Een veranda volledig naar jouw wensen? Daarvoor doe je beroep op een verandaspecialist, zoals Demasure. We bouwen een veranda volledig naar jouw wensen in een stijl die bij je huis en tuin past. Of het nu klassiek, landelijk of modern is. Zo is het geheel op elkaar afgestemd en kom je helemaal tot rust.

Onze veranda’s zijn goed geïsoleerd en worden tot in de puntjes afgewerkt. Dankzij onze volledig eigen productie leveren we al veertig jaar lang de beste kwaliteit en service.

Een Demasure veranda is puur maatwerk. De prijs hangt af van je wensen en de materiaalkeuze. Weet je graag vooraf de prijs van een veranda? Dat is logisch. Een van onze verandaspecialisten maakt een afspraak met je om de mogelijkheden te bespreken en stelt een offerte op. Met respect voor je budget.

ALUMINIUM VERANDA

Aluminium veranda in stijl

Een aluminium veranda wint de laatste jaren aan populariteit. Aluminium is een licht en sterk materiaal dat goed isoleert en een lange levensduur kent. De profielen houden de warmte goed tegen zodat je nooit het gevoel krijgt in een serre te zitten. Bovendien vraagt het weinig tot geen onderhoud. Verder is een aluminium veranda ook zeer veilig tegen inbraak. Je doorboort de profielen niet zomaar en forceren is al helemaal uit den boze.

Door de eigenschappen van aluminium zijn ontwerpen in alle stijlen mogelijk, van klassiek tot modern. Je hebt keuze uit allerlei kleuren. Door de slanke profielen zijn ook grote overkappingen met grote raampartijen mogelijk. Zo breng je een groene omgeving meteen naar binnen.

Kiest u voor een veranda of pergola in aluminium? Uitstekend idee! Want wie goed zorg draagt voor zijn aluminium veranda, heeft er tientallen jaren plezier van. Aluminium is: 

-  licht en verfijnd materiaal
-  bijzonder onderhoudsvriendelijk
-  in een waaier aan kleuren verkrijgbaar
-  duurzaam en 100 procent recycleerbaar
-  perfect isolerend

Inspiratie nodig voor een aluminium veranda? Bekijk onze realisaties of kom langs in onze showroom.

Onze specialisten overlopen graag met u enkele vragen om perfect aan uw wensen te voldoen:

Hoe is mijn veranda georiënteerd? Welke materialen moet ik kiezen? Welk type veranda past bij mij? Hoe bepaal ik de grootte van mijn veranda? Hoe kan mijn veranda afgewerkt worden? Welke beglazing kies ik? Welke vloer past het best bij mijn droomveranda? Kent u alle voordelen van een veranda met plat dak?

Specialist

40 jaar streven we naar perfectie, topkwaliteit en uitstekende dienstverlening

Kwaliteit

Volledige productie binnenshuis om zo de beste kwaliteit te garanderen

Op maat van de stijl van uw woning

We maken er een erezaak van om met u mee te denken en creatieve ontwerpen voor te stellen die passen in de bestaande architectuur van uw woning.

Exclusiviteit

Wij dragen exclusieve en persoonlijke verandaconcepten en -realisaties hoog in het vaandel.