Een aluminium veranda

Een aluminium veranda wint de laatste tijd aan populariteit en dat is niet zo vreemd. Het materiaal biedt namelijk heel wat voordelen en steekt met kop en schouders boven andere materialen uit. Als jij zelf op zoek bent naar een aluminium veranda, kan je steeds rekenen op Demasure uit Tiegem. Aangezien wij al meer dan 40 jaar ervaring hebben in het produceren en plaatsen van bijgebouwen, zit je bij ons meer dan goed.

 

Wilt u graag meer informatie over onze veranda's?

dé verandaspecialist

We zetten de voordelen van een aluminium veranda op een rijtje

Wist je dat aluminium een zeer onderhoudsvriendelijk materiaal is? Dat wil zeggen dat jij dit eenvoudig schoon kunt houden en dat het dus ook lang meegaat. Bovendien is een veranda uit aluminium sterk isolerend en houden de unieke aluminiumprofielen die wij als verandaspecialist produceren, de warmte goed tegen. Op die manier heb jij nooit het gevoel dat je in een serre zit tijdens de warme zomermaanden. Ook is het materiaal enorm brand- en inbraakveilig, dus jij hoeft je nergens zorgen over te maken. Door de vele goede eigenschappen van aluminium kunnen wij voor jou heel wat verschillende ontwerpen van veranda’s maken, van klassiek tot modern, en dat in allerlei leuke kleuren. Bij ons vind je bovendien ook steellook veranda’s, gemaakt uit aluminium maar met een stalen look, zoals de naam al verklapt.

Aluminium veranda
Demasure specialist

SPECIALIST

40 jaar streven we naar perfectie, topkwaliteit en uitstekende dienstverlening

Demasure kwaliteit

KWALITEIT

Volledige productie binnenshuis om zo de beste kwaliteit te garanderen

Demasure huis

OP MAAT VAN DE STIJL VAN UW WONING

We maken er een erezaak van om met u mee te denken en creatieve ontwerpen voor te stellen die passen in de bestaande architectuur van uw woning.

Demasure exclusief

EXCLUSIVITEIT

Wij dragen exclusieve en persoonlijke verandaconcepten en -realisaties hoog in het vaandel. 

Laat je bijgebouw voordelig door ons plaatsen

Je kan jouw nieuwe aluminium veranda door ons laten plaatsen, aangezien wij hier al vele jaren ervaring mee hebben. Op ons kan je rekenen; van het idee en het ontwerp tot het produceren en installeren van jouw bijgebouw. Je bent zes dagen per week welkom in onze showroom, of maak een afspraak en kom langs buiten de openingstijden. Dat doe je door contact met ons op te nemen.