Steellook veranda

Overweeg jij om een steellook veranda te laten installeren? Vertrouw dan op Demasure uit Tiegem om deze voor jou te ontwerpen en plaatsen. Wij hebben al vele jaren ervaring in het produceren van bijgebouwen, dus wij zijn dé geschikte kandidaat voor jouw projecten. Een steellook veranda bestaat uit aluminiumprofielen, en degene die wij gebruiken in onze projecten hebben we volledig zelf ontworpen. We vertellen u graag waarom deze veranda’s dé trend van vandaag zijn.

 

Wilt u graag meer informatie over onze veranda's?

dé verandaspecialist

De voordelen van een steellook veranda

Steellook heeft, zoals het woord al weggeeft, een staal-ogende uitstraling, maar we gebruiken er aluminium voor. Aluminium heeft namelijk een veel hogere isolatiewaarde dan staal, dus je krijgt dan wel de elegante look van het staal, maar niet het comfort dat je met aluminium krijgt. In een veranda wil je natuurlijk wel comfortabel zitten, zowel tijdens de koude winters als de hete zomermaanden. Wanneer wij als verandaspecialist met aluminium een steellook gaan creëren, heb je dat comfort in je veranda en kan je hier het hele jaar van genieten. Laat je veranda volledig op maat maken door ons, zodat ze perfect bij je woning en jouw wensen past.

Steellook veranda
SPECIALIST

SPECIALIST

40 jaar streven we naar perfectie, topkwaliteit en uitstekende dienstverlening

Demasure kwaliteit

KWALITEIT

Volledige productie binnenshuis om zo de beste kwaliteit te garanderen

Demasure huis

OP MAAT VAN DE STIJL VAN UW WONING

We maken er een erezaak van om met u mee te denken en creatieve ontwerpen voor te stellen die passen in de bestaande architectuur van uw woning.

Demasure exclusief

EXCLUSIVITEIT

Wij dragen exclusieve en persoonlijke verandaconcepten en -realisaties hoog in het vaandel. 

Kies voor kwaliteit aan de beste prijs

De prijs van een veranda uit aluminium ligt ook een stuk lager dan deze van staal, en dat heeft vooral met het productieproces te maken. Onze productie gebeurt volledig binnen ons eigen bedrijf en zo garanderen we jou de beste kwaliteit tegen de scherpste prijzen. Vertrouw op onze expertise en maak snel een afspraak! Je kan contact met ons opnemen via het nummer +32 (0)56 68 96 58.