Een veranda op maat

Kies voor een veranda die op maat werd gemaakt door Demasure in Tiegem. Elke woning is anders en iedereen heeft dus ook andere voorkeuren als het over een woonuitbreiding of bijgebouwen gaat. Daarom kan je er bij ons voor kiezen om een veranda volledig op maat te laten maken. Dat houdt kortgezegd in dat jij alles zelf bepaalt; van de afmetingen tot het materiaal en van de afwerking tot de kleuren. Zo garanderen wij jou een eindproduct dat volledig beantwoordt aan al jouw wensen.

 

Wilt u graag meer informatie over onze veranda's?

dé verandaspecialist

Personaliseer jouw veranda op maat

Wij ontwerpen en bouwen voor jou een veranda op maat die volledig aan al jouw voorkeuren voldoet. Ook houden we rekening met de stijl van je woning en tuin en zorgen we er steeds voor dat je home extension hier bij past. Of jij nu een klassieke veranda zoekt, of eerder iets landelijk of modern, we kunnen het allemaal. Wij zorgen voor een geheel dat op elkaar is afgestemd zodat het rust uitstraalt. Een veranda van Demasure is puur maatwerk. Onze specialisten overleggen met jou over de zaken die jij wilt en de zaken die we zelf aanraden. Op die manier creëren we voor jou een veranda op maat die binnen je budget past, goed geïsoleerd is en jou het nodige comfort biedt.

Veranda op maat
Demasure specialist

SPECIALIST

40 jaar streven we naar perfectie, topkwaliteit en uitstekende dienstverlening

Demasure kwaliteit

KWALITEIT

Volledige productie binnenshuis om zo de beste kwaliteit te garanderen

Demasure huis

OP MAAT VAN DE STIJL VAN UW WONING

We maken er een erezaak van om met u mee te denken en creatieve ontwerpen voor te stellen die passen in de bestaande architectuur van uw woning.

Demasure exclusief

EXCLUSIVITEIT

Wij dragen exclusieve en persoonlijke verandaconcepten en -realisaties hoog in het vaandel. 

Maak zelf je keuzes

Je kan zelf kiezen welk materiaal er gebruikt wordt voor jouw veranda op maat en ook de kleuren heb je volledig zelf in de hand. Zo hebben wij bijvoorbeeld ook steellook veranda’s in ons aanbod die vandaag de dag zeer populair zijn. Een van onze verandaspecialisten zal een afspraak met jou maken om alle mogelijkheden te bespreken. Als je graag al een idee hebt van de prijs, kan hij of zij een offerte voor jou opstellen. Neem contact met ons op als je nog verdere vragen hebt.