Een pergola op maat

Ben jij op zoek naar een pergola op maat van je woning en terras? Zoek dan niet verder, want bij Demasure in Tiegem kunnen wij dit voor jou regelen. Wij produceren al onze bijgebouwen en toepassingen in-house en garanderen dus ook steeds de beste kwaliteit. Als jij op zoek bent naar een overkapping zoals een pergola en je wilt deze volledig op maat laten maken, zit je goed bij ons.

 

Wilt u graag meer informatie over onze veranda's?

dé verandaspecialist

Je pergola op maat volledig naar jouw wensen

Bij een pergola op maat heb jij zelf in de hand welk materiaal er wordt gebruikt en op welke manier we de pergola voor jou afwerken. Ook bieden wij als verandaspecialist de keuze aan tussen een aangebouwde of losstaande overkapping. Elke stijl is mogelijk, en jij hebt het ontwerp volledig zelf in de hand. Zo leveren wij telkens een pergola op maat die volledig bij jouw stijl, woning en tuin past. Met een pergola of een terrasoverkapping kan je maximaal van jouw terras en tuin genieten. Zo kunnen we voor jou een schaduwplek creëren voor tijdens de warme zomerdagen, of kunnen we je afschermen van felle wind en regenbuien. Een pergola op maat beschermt jou steeds tegen vervelende weersomstandigheden.

Pergola op maat
Demasure specialist

SPECIALIST

40 jaar streven we naar perfectie, topkwaliteit en uitstekende dienstverlening

Demasure kwaliteit

KWALITEIT

Volledige productie binnenshuis om zo de beste kwaliteit te garanderen

Demasure huis

OP MAAT VAN DE STIJL VAN UW WONING

We maken er een erezaak van om met u mee te denken en creatieve ontwerpen voor te stellen die passen in de bestaande architectuur van uw woning.

Demasure exclusief

EXCLUSIVITEIT

Wij dragen exclusieve en persoonlijke verandaconcepten en -realisaties hoog in het vaandel. 

Ontdek onze manier van werken

Je kan een pergola zien als een mix tussen een terrasoverkapping en een veranda. Deze kan je dus ook vergelijken met een open veranda waar je afgeschermd zit, maar toch steeds de verbinding met buiten behoudt. Kies voor een pergola op maat en krijg van ons echt vakwerk geleverd. Ontdek onze manier van werken door met ons in gesprek te gaan. Hiervoor kan je een afspraak maken om onze showroom buiten de openingsuren te bezoeken, of spring gewoon eens binnen!