Open veranda’s

Wie op zoek is naar een expert in het produceren en plaatsen van open veranda’s, moet bij Demasure in Tiegem zijn. Wij hebben namelijk al meer dan 40 jaar ervaring in bijgebouwen en zijn dus dé geschikte kandidaat om dit project voor jou te verwezenlijken. Bovendien gebeurt onze volledige productie in ons eigen atelier en zo kunnen wij jou steeds de beste kwaliteit garanderen. Daarnaast streven we er steeds naar om exclusieve en persoonlijke verandaconcepten uit te werken, zo ook voor open veranda’s.

 

Wilt u graag meer informatie over onze veranda's?

dé verandaspecialist

Waarom kiezen voor open veranda’s?

Een open veranda lijkt sterk op een terrasoverkapping en biedt je de mogelijkheid om optimaal van je tuin te genieten, terwijl je afgeschermd zit van felle zonnestralen en lichte regenbuien. Het voordeel is dat je in open veranda’s nog steeds buiten kan blijven zitten, en dus niet in een dichte ruimte zit. Dankzij een open veranda krijg je het gevoel dat je rechtstreeks buiten zit, maar je bent toch enigszins afgeschermd van bepaalde weersomstandigheden. In vergelijking met een klassieke leefveranda, die we eveneens voor jou kunnen installeren, zijn open veranda’s ook een pak goedkoper. Tot slot vergroten open veranda’s ook de waarde van je woning, passen ze bij elke woonstijl en kunnen wij ze voor jou ontwerpen in heel wat verschillende stijlen en materialen.

Open veranda
SPECIALIST

SPECIALIST

40 jaar streven we naar perfectie, topkwaliteit en uitstekende dienstverlening

KWALITEIT

KWALITEIT

Volledige productie binnenshuis om zo de beste kwaliteit te garanderen

Demasure huis

OP MAAT VAN DE STIJL VAN UW WONING

We maken er een erezaak van om met u mee te denken en creatieve ontwerpen voor te stellen die passen in de bestaande architectuur van uw woning.

EXCLUSIVITEIT

EXCLUSIVITEIT

Wij dragen exclusieve en persoonlijke verandaconcepten en -realisaties hoog in het vaandel. 

Stel al je vragen aan onze experten

Om volledig aan jouw wensen te voldoen gaan wij als verandaspecialist met jou op zoek in het ruime aanbod van open veranda’s, naar dat ene model dat perfect bij jou past. Hoe is je veranda georiënteerd? Welk type past bij jou? Welke materialen bevallen jou? Hoe groot wil je de ruimte? Onze vakmensen helpen jou een antwoord te vinden op al deze vragen. Neem contact met ons op via het nummer +32 (0)56 68 96 58 om een afspraak te maken.