Onze troeven?

Al meer dan 40 jaren ervaring! Wij garanderen kwaliteit en een persoonlijke aanpak. Wij werken ieder project uit op maat van de klant!

Troeven

Onze troeven

Al meer dan 40 jaar uw verandaspecialist

Veranda’s Demasure is een familiebedrijf dat werd opgericht in 1980. Het bedrijf groeide onder leiding van de gebroeders Demasure gaandeweg uit tot een bloeiende onderneming, die vandaag een 60-tal enthousiaste medewerkers telt.

Al meer dan 35 jaar streven we naar perfectie, topkwaliteit en uitstekende dienstverlening aan onze klanten. Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken we over heel wat kennis en expertise om uw woondroom te realiseren. Voor een leefveranda, orangerie, pergola of poolhouse bent u bij Demasure aan het juiste adres. Ook handelszaken kunnen bij ons terecht voor de uitbreiding van hun gebouw.

Focus op kwaliteit, niet kwantiteit: bij Veranda's Demasure zijn dat zeker geen loze woorden. Wij dragen exclusieve en persoonlijke verandaconcepten en -realisaties hoog in het vaandel. We maken er een erezaak van om met u mee te denken en creatieve ontwerpen voor te stellen die passen in de bestaande architectuur van uw woning. Welke stijl u ook wenst, wij hebben zeker een oplossing voor u. We werken alleen maar met de beste materialen en beschikken over een gepatenteerd systeem voor aluminiumprofielen.

Ons ultiem doel? Dat bent u, onze klant. We willen dat u tevreden bent en eindeloos kunt genieten in uw veranda of woonuitbreiding!

Meer informatie over de ongeëvenaarde isolatie van onze veranda's?

Contacteer ons