Pergola's

Een opwaardering voor uw terras

Een pergola beschermt u tegen de regen, de wind en de zon. Op wisselvallige dagen zorgt uw pergola voor de nodige beschutting tegen zonnestralen. Een gezellige barbecue of een lekker glaasje wijn drinken op zomeravonden kan overdekt en in alle geborgenheid. Begint het plots toch te regenen, dan hoeft u in allerijl niet naar binnen te vluchten. Bovendien is een pergola de ideale bescherming voor uw tuinset.

Door een veranda te combineren met een pergola, zit u tijdens de winter comfortabel binnen en kunt u in de zomer genieten van een verkoelend briesje onder de pergola. Kortom, in een veranda-pergola geniet u ten volle van alle seizoenen. Als u uw pergola aan uw woning bouwt, heeft dit ook voordelen voor het binnenklimaat. Op zeer warme dagen blijft het binnen langer koel door de bescherming van de pergola tegen de zon.

Wilt u graag een pergola bouwen? Dan denken wij uiteraard met u mee over het ontwerp, de uitvoering, de plaatsing én de afwerkingsmogelijkheden. Ons ervaren team zorgt voor de pergola van uw dromen! Bij ons kunt u rekenen op een totaalplaatje.

Laat u inspireren en bekijk de foto's van onze pergola's hieronder.

Voor meer informatie over onze pergola's kunt u ons steeds vrijblijvend contacteren.

Een pergola die perfect past bij uw stijl en binnen uw budget?