gezellige woonveranda met plat dak

Leefveranda's

Volwaardige woonuitbreiding met maximaal comfort

Wilt u wonen in uw veranda met het comfort van een woonkamer? Dan kunt u kiezen voor een leefveranda of woonveranda. Hiermee haalt u het plezier van buiten zitten naar binnen in huis!

Een leefveranda is een multifunctionele uitbreiding van uw woning met diverse toepassingsmogelijkheden. Hij kan dienst doen als woonkamer, keuken, tv-ruimte, wellnessruimte, hobbykamer, bureau, atelier,... In uw leefveranda ontvangt u vrienden, kunt u gezellig tafelen of gewoon lekker ontspannen. Comfort en rust staan hier centraal!

Het verschil met een gewone veranda is dat een leefveranda niet uitsluitend uit glas bestaat. Hij beschikt over een plat en goed geïsoleerd dak, al dan niet voorzien van een geïntegreerde lichtstraat. Hierdoor komt er nog meer natuurlijk licht binnen in uw woning. Een leefveranda wordt zowel binnen als buiten volledig geïntegreerd in uw woning zodat beide een naadloos en harmonisch geheel vormen.

Een leefveranda is een volwaardige uitbreiding van uw huis, waar u het hele jaar door ten volle kunt genieten. Wij ontwerpen en produceren al onze woonveranda's in eigen huis, waardoor we topkwaliteit kunnen garanderen. Bekijk enkele van onze realisaties hieronder.

Voor meer informatie over onze leefveranda's kunt u ons steeds vrijblijvend contacteren.

Plannen voor een leefveranda?